Air Jordan 4 H és a Nike

我們在這裡討論還需要哪些功能

版主: StockVirtual

Randabas
文章: 4
註冊時間: 週一 8月 30, 2021 10:17 am

Air Jordan 4 H és a Nike

文章Randabas » 週一 8月 30, 2021 10:42 am

Arizona Air Jordan 1 Middle gyakorlatilag játszótérré vált, ahol a márka új ötleteket tesztelhet. És a legújabb alkotásával a sziluett minden akadályt megáll, és any „Siempre La Familia” témában a legjátékosabb módon iterál. A dekorációktól eltekintve any pár meglehetősen időtálló színpalettával kezdődik. Az átfedések többsége feketébe van öntve, ezek a panelek - amelyek vastag velúr és texturált bőr között váltakoznak : vörös lábujjjal és futófelülettel vannak összekötve, hogy meglehetősen tisztelgjenek a „Bred” színvilág előtt. nike air jordan 1 online áruház Ezután a Rustle, swish mentén a hímzések alakítják az ikonikus csekket, ahogy a szomszédos Wings logót is, szálaik és élénkpiros, sárga és kék színük a halottak napjához illő jelenetet jelenítenek meg.

Arizona Air Jordan 4 Playing golf „White Cement” előzetesét követően a Jordan Brand hozzáadja az 1989 -es „Military Blue” színvilágot a listához. Míg a folyamatos pletykák körbejárják a szokásos nike air jordan cipo magyarország áruház „Military Blue” cipő visszatérését, a fanatikusok időközben felvehetik a pályát a golfkiadással. A sziluett az elmúlt hónapokban számos megjelenést kapott, mint például az Eastside A Playing golf Air Jordan 4 H és a Nike Playing golf „Torrey” csomagja. Ez any legújabb ajánlat az ikonikus színvonalat követi a Capital t -hez, ropogós, fehér bőrbázissal, ködös szürke sárvédővel és cipőfűző szárnyal.

Kevés időt vesztegetve az “On On” nike air jordan legacy 312 olcsó online kollekció e havi megjelenése után, az Undefeated és a Nike hamarosan elindítják a projekt következő részét. Pillanatokkal ezelőtt a Western Coast sneaker butik társtulajdonosa, Eric Peng Cheng megosztotta az Instagramon kiadás részletei az „5 On It” sorozat második cseppje körül. Az első alkalomhoz hasonlóan az együttműködés az Usaaf 1 Low és any Dunk Low új iterációját tartalmazza. Cheng szerint arizona első pár kék és arany színvilága a modern esztétikát játssza, míg az utóbbi modell lopakodó, teljesen fekete kivitelezést készít.

Még 2019 -ben Billie Eilish megjelent a Complex's Sneaker Purchasing vendégeként, és az epizódban azzal ugratta, hogy any Jordan Brand projektje potenciálisan készül. Most végre megtudunk egy cipő -együttműködésről, amelyre utalhatott. A cipő any Don C Jordan Legacy of music 312 -hez hasonló monokromatikus „Ghost Green” színvilágot visel, amelyet Eilish az említett epizódban az egyik kedvenc párjaként mutatott be. Annak megerősítése, hogy ez any cipő valóban együttműködés arizona Eilish-szel, nike air force 1 low online üzlet az ő aláírott botfigurája, a Blohsh logó jelenik meg a nyelvcímkén, és a neve any talpbetétre van pecsételve. Jelenleg nem állnak rendelkezésre részletek az Eilish Air Test 1 KO együttműködéséről, een folyamatosan frissítse Önt, amint további információk állnak rendelkezésre.

回到「功能建議」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客